Stevedore service i Nordjylland

Når dit fragtskib lægger til og skal have losset sin last eller måske endda omlæsses, er det smart at have styr på logistikken desangående. Til dette formål findes der firmaer som varetager opgaver som losning og lastning, opbevaring og transport mellem skib og lager. Disse firmaer kaldes stevedore firmaer – og det er smart at have kontakt til sådan eet når du står med behov for det der under én hat kaldes for stevedore ydelser.

Hvad indebærer stevedore?

Stevedore ydelser, eller stevedoring, som det også kaldes, er fælles betegnelse for en række af tjenester som udføres i forbindelse med at skibet ligger for red.

Ordet stevedore er engelsk af oprindelse og er afledt af det spanske estibador, som betyder havnearbejder. Moderne stevedore firmaer benytter dog ikke løsarbejdere og daglejere som man gjorde i gamle dage. Nu om stunder er stevedore medarbejdere højt specialiserede fagfolk med relevant uddannelse og ekspertise inden for de ydelser som firmaet tilbyder. Når du kontakter et professionelt stevedore firma med henblik på en aftale omkring stevedoring kan du således forvente en vel tilrettelagt logistisk løsning som tager højde for alt.

Skal dit skib lægge til i Hirtshals Havn kan du med fordel kontakte det velrenommerede stevedore firma Hirtshals Stevedore ApS. Hirtshals Stevedore ApS har mange års erfaring med stevedoring i Hirtshals Havn, og besidder såvel det rette udstyr som en veludrustet maskinpark og et lager på over 19.000 kvadratmeter.

Dit gods er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du vælger at lade Hirtshals Stevedore ApS forestå losning, lastning og oplagring heraf. Uanset størrelsen på dit skib og uanset lastens type kan Hirtshals Stevedore ApS håndtere losning og lastning og andre stevedore ydelser, og løse dine logitisk udfordringer til UG med kryds og slange.

Du kan få et godt tilbud på de ydelser som er relevante for dig via hjemmesiden hirtshalsstevedore.dk.