Sådan fjerner man bedst muligt badeværelsesfliser

Hvor ville det bare være behageligt let, hvis man ganske enkelt kunne klikke ens badeværelsesfliser af igen, når man ikke hast lyst til at kigge på dem mere, eller man bare gerne vil udskifte dem – om man så har brugt dem i flere år eller blot et par måneder.

Så ville der ikke være de store overvejelser ved, om man skulle have nye badeværelsesfliser eller ej, for det ville udover at gå hurtigt med denne lille mekanik også være ret billige at anskaffe sig disse fliser og endda sætte dem op selv.

Men kalk, em og damp ville hurtigt ødelægge sådan en mekanik, for den slags kan slippe ind mellem selv de mindste sprækker og langsomt ødelægge den slags.

Derfor sætter man jo badeværelsesfliser op på en væg med mørtel og generelt hårdt udstyr, som man ofte bruger håndværkere til, og hvor der skal afsættes god tid, før det kan blive gjort helt færdigt.

Ofte er det dog sjovere at fjerne og ødelægge ting, end det er at sætte ting op, fordi det går hurtigere, og det ikke kræver samme finesse – og så får man lov til at frigive ens indre destruktør.

Desuden fjerner man jo også tit de her fliser, fordi man vil sætte nogle nye op kort tid efter, så det er et længere arbejde, man skal i gang med – og det kan blive hårdt arbejde.

For det er en mellemting mellem at arbejde groft og så passe på, for ikke alle fliser sidder lige godt fast; nogle falder let af, andre skal nørkles fra væggen, mens andre splintrer, som man fjerner dem – men af skal de.

Derfor skal man ofte bruge brækjern, grove handsker med videre, så man kan få alle fliserne ned fra væggen.

Og man skal gerne lufte ud løbende og have maske på, så man ikke indånder puds og andet, der har sat sig gennem tiden.

Og så er den bare væg klar til nye fliser, som du kan erhverve her: https://shop.badogfliser.dk/