Revurder dit job nu og da

16 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er så let at blive fanget i den samme cyklus i det daglige, hvor ens rutiner er så ens, og arbejdet fylder så meget, at man dårlige kan kende dem fra hinanden.

I weekenden skal man gennem en masse aftaler, så der er ikke den store tid til refleksion; og når der er det, så vil man egentlig hellere slappe af og ikke bruge så meget tankevirksomhed.

Sådan går tingene sin vanlige gang, men man stopper ikke op og mærker efter, om man egentlig er tilfreds med ens jobsituation.

Man har formentlig travlt med at gøre andre tilfredse, om det er ens børn, bedre halvdel eller – netop – en chef til, at man stopper op og reflekterer over, om man er dér, hvor man gerne vil være.

Mange bruger nok den undskyldning, at de har brug for den jobsituation, de er i, for at de kan betale for regningerne med videre.

image

Du kan prøve at skifte til et nyt job

Sådan et argument er jo virkelig forståeligt, men før man har set sig om, så er man blevet for gammel til, at man kan skifte job, og det kan da slet ikke komme på tale, at man skifter karriere.

Så er den tid gået, hvor man havde fokus på så mange andre ting, og selvom man har mange gode år endnu, så er ens tid gået med at gøre en anden boss glad og tjene penge, så man kunne holde fri og få hverdagen til at løbe rundt.

Er det egentlig ikke lidt surt at være en lakaj for en anden og bare gøre, som der bliver sagt, når livet byder på så meget andet?

Har du overvejet et plastmager job som det næste i dit liv?

Det kan blive det kald, som du ikke vidste, at du havde brug for for at komme videre i tilværelsen på en spændende måde.

Flere Nyheder