Med bobleplast er dine varer bedst muligt beskyttet under fragten

18 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Som webshopejer er der mange ting, man skal tage højde for. En af de ting er transporten – og det kan være lidt af en kattepine, da det ofte ikke er noget, man selv har kontrol over.

Det kan være utroligt frustrerende – men desværre ikke ualmindeligt – hvis man oplever, at ens pakker bliver så voldsomt håndteret, at varerne simpelthen går i stykker.

Det gælder især, hvis man sender skrøbelige ting som fx glas og keramik.

Men det er her, bobleplast kommer ind i billedet. Det er nemlig genialt til at stødabsorbere og beskytte dine produkter, især hvis de ligger løst i en papkasse.

Derfor er bobleplast et godt valg for dig, der vil være sikker på, at dine fine ting når frem til slutkunden i hel og ubrudt stand.

Bobleplast

Spar penge på bobleplast og tjen mere

Det er måske i de små, når man snakker om at købe bobleplast det rigtige sted for at spare penge. Men mange bække små, og hver krone du sparer, er en krone tilføjet til din fortjeneste. Eller en krone du kan bruge på at investere yderligere i din virksomhed.

Derfor kan det godt betale sig at købe bobleplast det rigtige sted. På den måde får du nemlig mere for dine penge – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Køb al din emballage det samme sted

Er du indehaver af en webshop, og sender du selv dine mange pakker, så er bobleplast garanteret ikke den eneste form for emballage, som du kan få brug for.

Ofte skal der også bruges papkasser, kuverter, tape og bånd, alt efter hvad man sender. Derfor er det godt at vide, hvor man kan finde en webshop med det hele samlet i én pakke.

Det gør nemlig, at man slipper for at kigge i flere butikker.

Flere Nyheder