Måske skal du bede om ekstraarbejde som maler i Hellerup

Du sidder derhjemme og kigger på regningerne og kan godt se, at det bliver nødvendigt med at skære på nogle poster, hvis det hele skal hænge sammen.

Der er de vigtige ting, som der ikke kan undværes, men samtidig har du også opbygget en god tilværelse som maler i Hellerup, hvor du måske arbejder for https://malerkanonen.dk/maler-hellerup/ 

Det gjorde dig i stand til at skabe en lækker tilværelse for dig og din kone, og siden kom der børn til, og I rykkede til noget større at bo i.

Din kone er så begyndt at læse med SU dertil, så hendes bidrag til fællesøkonomien er også dalet, og du nænner ikke at bede hende om at tage ekstraarbejde ved siden af studiet, og I nyder sådan set tilværelsen godt sammen.

Der skal ikke komme penge mellem jer, men du kan godt se, at der skal til at komme flere penge i kassen, hvis I skal leve det liv, som I gør nu.

Tag eventuelt lidt mere arbejde som maler i Hellerup

Du er måske lidt et luksusdyr, da du gerne vil have de goder, som din tjans som maler i Hellerup i sin tid gjorde det muligt for dig at købe og/eller istandsætte derhjemme; det er også et tegn på, at du nu er blevet voksen.

Så det er lidt for meget et nederlag, hvis du skal til at give afkast på dem, selvom det er en mulighed.

Du havde også en mindre ulykke på arbejdet, men du er på fode igen, men du lærte dog at sige fra og indså, at der var begyndende stress i kroppen, så du lærte at holde af og nyde at have fri.

Men det kan se ud til, at du skal til at bede om mere arbejde på arbejdspladsen som maler, men så er du samtidig også mere væk hjemmefra, som måske heller ikke bliver værdsat på hjemmefronten.

Og du kan ende med at blive stresset igen.

Det er en svær sag at afveje.