Køjeseng kan give plads til skrivebord på børneværelset

22 september 2021 Emilie Jacobsen

Er dit barn lige startet i skole, og vil han eller hun gerne have sit eget skrivebord på værelset? Men er det svært at finde plads til det? Så kan det være en god ide, at du overvejer at købe en ny seng til dit barn, hvor der er plads til et skrivebord under sengen. Dit barn kommer jo til at gå i skole i mange år fremover, og det er derfor rart, at der er en skrivebordsplads i alle årene. Derfor kan det godt give mening at købe en ny seng for at få plads til den. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde en seng med plads til skrivebord under, er webshoppen littlehugs.dk. Det er en webshop, hvor de forhandler en række forskellige møbler til børn. Deriblandt højsenge med god plads nedenunder. Deres udvalg er holdt i nogle farver og en stil, der gør, at de passer ind i mange forskellige typer af moderne hjem. Læs mere på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/ 

Tænk altid opbevaring ind i nye møbler på børneværelset

Når du anskaffer nye møbler til børneværelset, er det en god ide, at du altid tænker opbevaring ind i dem. På den måde løber du ikke pludselig tør for opbevaringsplads og skal til at finde et helt nyt møbel til alle de ting, der ikke kan være der. 

Hvis dit barn for eksempel mangler noget at sidde på, kan du med fordel anskaffe en puf med opbevaring. Der kan for eksempel ligge en ekstra dyne, til når vennerne kommer på besøg. Eller barnets vinterdyne. 

Selvom du placerer et skrivebord under barnets seng, vil der typisk også kunne være mange flere ting under det. Det kan måske være et lille skab. Der er ingen grund til, at du ikke får udnyttet al pladsen under sengen, nu du er i gang med at skaffe nye møbler. 

Flere Nyheder