Køb brugt VM – og sørg for at bruge den!

Det er jo ikke fordi, du har et ansvar overfor at andre, at du partout SKAL bruge din “nye” VM, når du har købt den fra brugt, så du kan bevise for andre, at du ikke bare ville eje den, fordi du kunne, mens andre måske hungrede efter at få fingre i den.

Denne afgørelse er jo også en smags sag.

For når den Volkswagen, som den egentlig hedder, er kommet i din ejendom, så er det jo helt op til dig, hvad du vælger at benytte den til.

Det kan være alt fra udsmykning til et gigantisk kaffebord, hvis det kan lade sig gøre, og de andre derhjemme er med på den.

Du kan også skille den ad og sælge reservedelene og resten til skrot og give delene væk; det er vitterligt helt op til dig, hvad du ønsker, at der skal ske med den.

Men hvis du agter at bruge den her bil som en køretøj, der skal kunne køre alt fra små ture og længere ture, så er der en vigtig ting, man skal huske med sådan en bil, og det kan lyde lidt omsonst at nævne, men det er faktisk værd at nævne:

Kør med den!

Biler er bygget til at blive kørt med, så du skåner den ikke i længden ved at lade den stå stille, for så begynder den bare at ruste, værke og sætte sig, så den slet ikke kan bruges.

Det er ligesom med et par gode sko: de skal både gås til og bruges løbende.

Selvfølgelig går din bil i stykker på et tidspunkt og kan ikke bruges længere, og det sker også med en VW, men hvis man bare gruer for den dag, så nyder man aldrig oplevelser sammen med bilen.

Lev i nuet og brug den Volkswagen, så den ikke bare står og samler støv.