Her skal du bruge en tækkemand

Stråtag kan være noget at det mest charmerende til en bolig. Det giver et helt særlig præg og fornemmelse af idyl. Desuden ser man i højere grad også boliger med tegl – derfor er det også noget helt specielt over et stråtag. 

Hvis du er flyttet ind i en bolig med stråtag, eller du har haft en bolig, som har haft det i mange år, så kan taget selvfølgelig kræve vedligeholdelse. Og det er selvfølgelig et must at passe godt på sit stråtag, så det kan holde sig pænt – for det er trods alt noget, som man hurtigt lægger mærke til, når man kommer til en bolig. Og her er en tækkemand den helt rette person at tage fat i. 

Hvad kan du bruge en tækkemand til? 

En tækkemand er en fagperson, som har speciel erfaring med stråtage. Det kræver nemlig de helt rette kompetencer, når der f.eks. skal repareres gamle tækninger, der skal laves et helt nyt stråtag eller du måske skal have repareret mårhuller. Det kan selvfølgelig også være, at du skal have brandsikret taget – for det er der selvfølgelig ekstra behov for, når taget er, som det er. 

Der er selvfølgelig alle gode grunde til at hyre hjælp til stråtaget, hvis det skal kigges på. For det er nok de færreste, som har erfaring med, hvordan det enten repareres korrekt, eller hvordan det udskiftes korrekt. Især fordi lang de fleste boliger i dag har andre tage end stråtag – derfor kan det også være begrænset, hvor mange som har en reel ide omkring, hvordan man skal håndtere taget. 

Der er god mulighed for at finde en tækkemand, hvis tiden er inde til det. Til en start kan du søge i dit lokalområde, da tækkemænd ofte har bestemte områder, de arbejder i. Du kan bliver hjulpet godt på vej her: https://ulfborg-taekkefirma.dk/