Havearbejde efter omfang og tid

05 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

På visse tidspunkter er det rart, at man bare kan gå ud i haven og plante nogle nye blomster, som man har planlagt efter årstiden, at de kan passe sammen med vejret, at de kan trives efter den type, som de er.

Men det er som sådan ikke en nødvendighed, men man kan bare godt lide at nusse om planterne i ens have og sørge for, at tingene står snorlige – medmindre man kan lide sådan en have, der ser vild ud.

Og så er der selvfølgelig alle de gange, at man skal slå græs, klippe hæk og sørge for, at ens træer i haven ikke vokser sine grene over til naboen, så vedkommende måske klipper dem af eller hugger ens æbler eller anden frugt!

Nogle af disse ting kan man ikke undgå at tage sig af, hvis man gerne vil have en pæn have, som man kan hygge sig i, holde havefester i og ikke have, at naboerne og andre på vejen taler negativt om.

image

De større projekter med havearbejde

Andre gange er der så tale om hele forvandlinger, hvor man måske skal have store maskiner ud, fjerne græsplæner og lægge nye fliser.

Nogle af disse ting er måske mere weekendprojekter, som man går og hygger sig med i form af havearbejde i Svendborg, hvor man bor.

Andre gange har man måske venner og naboer med til at hjælpe en over flere weekender, hvor man slutter det hele af med en stor fest.

Men der er så også de gange, hvor man skal hyre anlægsarbejdere med videre, hvor man har et gigantisk projekt, der stort set forvandler ens have, så den ikke er til at genkende igen.

Sådan noget kan stå på over måske en hel sommer eller mere til, så det er med at planlægge den slags med både tiden, midler og alt det andet, som der skal passe sammen her.

Flere nyheder