Giv dit kedelig gulv nyt liv

Triste gulve har også følelser

Kender du det, når dit gulv nærmest står og græder i opgangen. Det ser helt trist ud, og hvis ikke trist, så i hvert fald træt. 

For hvad er det egentligt et gulv går igennem i løbet af sådan et liv? Der er nemlig rigtige mange ting, dit kære gulv, kan blive udsat for i dagligdagen. Først og fremmest din mudrede sko om vinteren, alt dit jord og græs om sommeren og alle de utallige klistrede høje hæle, som kommer hjem fra byen kl. 5 om morgenen. 

Og ikke nok med det – så har det måske også været udsat for en fest eller ti, hvor dine kære gæster måske ikke liiiiige nåede ud på toilettet, inden de kastede op. Og så tabte de måske lige fadet med pizzasnegle på vejen. Ikke fedt. 

Slibning er vejen frem

Altså giver det god mening, at dit gulv måske står og ser lidt slidt og ødelagt ud og nogen gange godt kunne trænge til en kærlig hånd. 

Men selvom du måske er færdig med at holde vilde fester og gerne vil give dit gulv en chance for at se normalt ud, er du måske stadigvæk først lige kommet ind på arbejdsmarkedet eller overvejer derimod bare at flytte til noget større, når familien skal udvides – og vil derfor ikke ofre alverdens penge på et nyt gulv.

Der kan gulvafslibning være vejen frem, da du her giver gulvet den overfladebehandling, den længe har skreget på og dermed hurtigt kan skabe nye liv i for eksempel dit køkken. Du sliber det først ned, som du kan få professionelle til at hjælpe dig med. De kan derudover også hjælpe dig med maling og videre vedligeholdelse, som gør, at gulvet også står pænt til den næste lejer eller køber. Eller de besparende kroner værd.