Få opført en flot og funktionel overdækket terrasse

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din have beriges med en lækker træterrasse her til sommer? Så bør du overveje at lade den forsyne med enten hel eller delvis overdækning.

Få større udbytte af sommeren med en overdækket terrasse

En helt eller delvist overdækket terrasse giver dig og din familie mange flere muligheder. I kan vælge at bygge et udekøkken på terrassen og dermed kunne nyde alle måltider udendørs. Og med en terrassevarmer kan I få glæde af terrassen langt ud på efteråret.

Få den rette hjælp til opførelse af en overdækket terrasse

Hvis du vil være sikker på at overholde alle gældende regler ved opførelse af din nye overdækkede træterrasse, og at terrassen lever op til samtlige sikkerhedsmæssige standarder, bør du overlade opførelse af denne til en dygtig håndværker.

Du skal med andre ord have fat i en tømrer med speciale inden for konstruktion af terrasser. Og en sådan finder du i tømrermester Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS.

Hvorfor skal jeg vælge Kun Terrasser ApS?

Kun Terrasser ApS har igennem mange år leveret smukke og unikke træterrasser, inklusive de overdækkede af slagsen, til kræsne bolig ejere i Nordsjælland og i Odsherred.

Når du lader tømrermester Andreas la Cour forestå design og konstruktion af din terrasse kan du være sikker på at resultatet bliver flot, funktionelt og holdbart. Andreas la Cour sætter en ære i at levere træterrasser i et smukt design som er tilpasset netop din bolig.

Hos Andreas la Cour får du samtidig den bedste rådgivning omkring udformning af din træterrasse samt farver, materialer og andet som vedrører design og funktionalitet. Og så er du garanteret en overdækket terrasse som kan udgøre et stærkt aktiv for din bolig.

Du kan læse mere om Kun Terrasser ApS, og se de aktuelle overdækket terrasse priser, på hjemmesiden kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder