Få en fair terrasse pris hos din tømrermester

19 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal sommerferien afholdes hjemme i haven? Så bør du overveje at indrette denne så den bliver spændende for både store og små. De mindste vil helt sikkert sætte pris på udendørs legeredskaber, for eksempel en havetrampolin og måske en lækker pool. Og de voksne kan nyde solen fra en flot træterrasse.

En træterrasse er en investering i boligen

Nu spørger du sikkert hvad koster en terrasse – og det er selvfølgelig helt naturligt at spekulere på prisen på den nye anskaffelse.

En vel udført træterrasse, eventuelt med hel eller delvis overdækning, er nemlig ikke nogen lille investering. Til gengæld er det en god investering. Du kan nemlig øge værdien af din ejendom med en træterrasse – i hvert fald såfremt den er professionelt opført og fremstillet ud af kvalitets materialer.

En træterrasse designet af en dygtig faguddannet håndværker med sans for detaljen vil gøre din bolig mere værd. Dette gælder både i hverdagen, hvor du og din familie vil have stor glæde af den lækre terrasse, og i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

Du bør derfor altid gå efter en tømrer med særligt speciale inden for design og konstruktion af træterrasser. Her vil du kunne få den rette hjælp til udformning af en træterrasse skræddersyet til netop din bolig. Og dermed får du det bedste ud af din investering.

Hvem kan hjælpe mig med at bygge en flot træterrasse?

Du kan således med stor fordel investere dine opsparede ferierejsepenge i en lækker træterrasse. Til dette formål bør du benytte dig af en dygtig faguddannet tømrer som for eksempel tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour og hans firma Kun Terrasser ApS har igennem mere end et årti udelukkende beskæftiget sig med udformning og opførelse af eksklusive og unikke træterrasser, fortrinsvis i Nordsjælland og Odsherred. Du kan finde Andreas la Cour på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder